Sarısalkım Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki … Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun. İstiyoruz ki … Bilsin ki, her veli, çocuğuna öğrenmek için her türlü fırsat verilmekte ve onların beklentilerine cevap verecek düzeyde çalışmalar yapılmaktadır. İstiyoruz ki … Hem öğrenenler, hem öğretenler, hem de diğer çalışanlarımız birbirlerinin önemine inansın ve yardımcı olsunlar. İstiyoruz ki … Okulumuzda çalışanlar, kendilerinden emin olarak çalışsınlar, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan çekinmesinler. İstiyoruz ki … Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki … Biz örnek olalım.

Misyon: İnanıyoruz ki … Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimiz, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki … Biz birbirimizi velilerin ve toplumun sürekli gelişip değişen beklentilerine ayak uydurmak için teşvik etmeliyiz. İnanıyoruz ki … Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımızdır. Başarıyı artırmak için sorumluluk alır ve çalışırız. İnanıyoruz ki … Birey olarak öğrencilerimize saygı duyup koruruz. Birbirimize ve kendimize güveniriz. İnanıyoruz ki … İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşmeyi gerektirir. Öğrenci farklılıklarının bilincindeyiz. Bu farklılıkları zenginlik olarak değerlendirip çalışmalarımızı bu yönde yapmalıyız. İnanıyoruz ki … SARISALKIM´LI olmak farklılıktır. Farklılıklar bizim çalışmalarımıza her zaman ivme kazandırmalıdır

Başarılar: 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEOG´DA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ESRA ŞEN VE NURHATUN YIKILMAZ 100´ÜN ÜZERİNDE NET YAPARAK BİR BAŞARI ELDE ETMİŞLERDİR. OKULUMUZDA DÜZENLENEN PEYGAMBERİMİZE MEKTUP YARIŞMASINDA DUYGULARINI SATIRA DÖKEN REMZİYE PİRİNÇ OKUL İDARESİ VE İLGİLİ ÖĞRETMENLERİN ORTAK KARARI İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İLE BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.. BAŞARILARIMIZIN DAİM OLMASI DUALARIMIZ İLE.. NİCE DAHA İYİ BAŞARILARA..

Saatler: DERS BAŞLAMA: 08.30 DERS BİTİŞ : 14.40
Isınma: KALORIFERLI
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05072497341

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sarisalkimoo.meb.k12.tr

Adres - SİİRT / BAYKAN / SARISALKIM KÖYÜ

Öğretmen :8
Öğrenci :47
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - KÖY DAĞ ETEKLERİNE KURULMUŞ, İKİ YAKADAN OLUŞAN VE 200 YILLIK TARİHİ OLAN BİR YERDİR.

Adres - SİİRT / BAYKAN / SARISALKIM KÖYÜ

Ulaşım KÖYDEN HER GÜN 2 DOLMUŞ 07:30 SIRALARINDA İLÇEYE GİTMEKTE 16:00 DA İLÇE´DEN GERİ DÖNMEKTEDİR. ÖĞRETMENLER İLÇEDEN OKULA SERVİSLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZE UZAKLIĞI 55 KM. İLÇE MERKEZE UZAKLIĞI 21KM.